Abike: Tuki pyörällesi jokaisessa vaiheessa!

Hei! Meillä on ilo esitellä uusi polkupyörien huoltopalvelu joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle entistäkin kätevämpää, edulista ja laadukkaampaa palvelua. Valitsimme huolellisesti käyttöösi parhaat palveluvaihtoehdot, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.

Me ymmärrämme, että sinun aikasi on arvokasta, joten tarjoamme sinulle kätevän Ovelta ovelle - nouto- ja palautuspalvelun maanantaista perjantaihin kello 15.00-.20.00 välillä. Huomioithan, että emme ole asiakasliike tai palvelupaikka, sillä meillä on ainoastaan oma toimipaikkamme teollisuusalueella, jossa suoritamme korjaukset ja huollot. Tämän ansiosta voimme tarjota sinulle kilpailukykyisiä hintoja ja joustavampia palveluvaihtoehtoja.

Olemme varustetut kaikilla tarvittavilla työkaluilla, joten voimme tarjota lähes kaikenlaisia korjauksia. Tärkein tavoitteemme on tarjota sinulle laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa polkupyöräongelmissa ja varmistamaan, että polkupyöräsi on kestävä ja luotettava. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän auttaa sinua huolehtimaan polkupyörästäsi!
Varaa huoltoaika, me hoidamme loput !